Sivusto käyttää evästeitä.

Parhaat blogitärpit

RABBIT GLOW

 

Kotimaisen vegaanikosmetiikan pienehköön joukkoon mahtuu jo monivuotisia helmiä. Haminalainen Ole Hyvä on kotimaisen ekokosmetiikan pioneeri ja ns. klassikko omassa sarjassaan. Sarjan täyttöpulloihin saatavat pesuaineet ja shampoot olivatkin ensimmäisiä vegaanikosmetiikan tuotteita joita lähdin vuosia sitten kokeilemaan, ja tässä välissä sarja onkin saanut vielä astetta freesimmän (ei niin "hippimäisen") ulkoasu-uudistuksen.

Lue lisää täältä

 

KAIKKI PAKETISSA

 

Testasimme tuotteita kunnolla reilu viikko sitten, kun teimme perusteellisen siivouksen ennen syntymäpäiväjuhlia. Epäilimme aluksi, voivatko tuotteet olla yhtä tehokkaita kuin aiemmin käyttämämme perinteiset markettituotteet. Vaan emmepä epäile enää, sillä näillä pesuaineilla kodin sai puunattua juhlakuntoon - ja mikä parasta - ilman haitallisia kemikaaleja! Myös hygieniatuotteet ovat olleet positiivinen yllätys.

Jatka lukemista

 

HEMMETIN LUOMUNA

 

Me saatiin joululahjaksi tänne pikkuruiseen asuntoomme pöytämallinen astianpesukone. Tähän mennessä kaikki tiskit on siis pesty käsin. Koneen asentaminen vähän venyi, mutta päästiinpähän siinäkin vihdoin tammikuussa vauhtiin. Aloin sitten miettimään, että tässähän täytyy alkaa etsimään sopivaa astianpesuainetta... Ollaan tyydytty käsitiskeissä ihan Fairyyn, mutta mietin, että nyt voisikin taas tehdä pienen parannuksen koneeseen siirtyessä ja etsiä sellaista luonnolle ja itsellekin ystävällisempää pesuainetta.

Jatka lukemista

 

KRISTAE

 

Nyt, kun koti siivotaan probiooteilla, pyykätään meillä myös ekologisesti.

Jatka lukemista