Sivusto käyttää evästeitä.

Meistä

Turvallisesti puhdasta – Ole Hyvä !

 

 

Yrityksillä on vastuu siitä, millä tavoin ihmiset kuluttavat, ja niiden on tarjottava ympäristön ja ihmisten kannalta kestäviä vaihtoehtoja. Suomalainen Ole Hyvä Luonnontuote otti kopin tästä vastuusta – jo reilut kymmenen vuotta sitten – sillä pohjoisen luonto on elinehtomme.

 

Emme päästä veteen, mitä sinne ei kuulu. Emme siis kuormita vesistöjä turhilla mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteillä tai biosideillä emmekä eläinperäisillä entsyymeillä. Kaikki Ole Hyvä -pesuaineet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä luonnolle että ihmiselle. Kaikki raaka-aineet ovat Ecocert-hyväksyttyjä.

 

Ja koska eläimet ovat ystäviämme, emme käytä niitä tai niistä peräisin olevia aineita raaka-aineinamme. Emme luonnollisesti myöskään testaa vegaanisia tuotteitamme eläimillä. Maa on meidän äitimme, ja käytämme sen antimia säästellen. Esimerkiksi pullot ovat kierrätyskelpoista muovia. Kannustamme täyttämään niitä uudelleen käyttämällä resursseja säästäviä täyttöpakkauksiamme. Tuotannossa käytetään sertifioitua ekosähköä, ja tilat lämpenevät maalämmöllä.

 

Emme sysää vastuuta kuluttajalle, vaan kannamme sen yhdessä sinun kanssasi.